Ervaren video editor in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een ervaren video editor in de omgeving van Rotterdam staan we graag voor u klaar. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms en reportages, maar ook in de bewerking daarvan. Het eindresultaat is een op maat gemaakte video welke geheel aan uw wensen voldoet.

Een film of een reportage valt en staat met een goede bewerking. Editing is noodzakelijk, omdat het ruwe filmmateriaal in veel gevallen nog niet het gewenste resultaat oplevert. Zo kan het zijn dat bepaalde shots in willekeurige volgorde zijn opgenomen. Onze video editor in Rotterdam zorgt er dan voor dat het materiaal en de bewegende beelden op de juiste manier achter elkaar worden gezet. Dat betekent vloeiende overgangen of een muzikale ondersteuning op het juiste tijdstip.

 

DSC05413.jpg
DSC05417.jpg

 

Alleen op deze manier kan een video ook echt een verhaal vertellen. Editing en nabewerking is nodig voor offline videomateriaal, maar zeker ook als het bijvoorbeeld een bedrijfsfilm betreft welke ter ondersteuning van een evenement of presentatie moet dienen. Tijdens de editing van een video kan er bijvoorbeeld een huisstijl worden toegevoegd, of kan er sfeer verhogende muziek geplaatst worden onder specifieke shots of opnamen. Als u gebruik wenst te maken van een video editor in Rotterdam bent u bij ons van harte welkom.

Video editor voor promotie en bedrijfsfilms omgeving Rotterdam

 

Ook als u op zoek bent naar een professionele video editor in Rotterdam voor het bewerken van promotiefilms kunt u gebruik maken van onze diensten. Wellicht heeft u zelf al de beschikking over videomateriaal. Naast onze professionele service in het bewerken en editen van video’s, staan we ook voor u klaar als u graag een bedrijfsfilm wilt laten maken in Amsterdam of Rotterdam.

 

Uiteraard kunt u ook het editen van dit filmmateriaal met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Als video editor voor de omgeving Rotterdam zijn we tevens gespecialiseerd in het retoucheren van beelden of het corrigeren van kleuren. Ook het toevoegen van special effects behoort tot de mogelijkheden. Zo ontstaat er altijd een op maat gemaakte videoreportage die doeltreffend is en voor de juiste impact zorgt.

 

Of dit nu gaat om bewerkingen die nodig zijn voor een bedrijfsfilm in Rotterdam, een videopresentatie of een andere reportage met bewegende beelden. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u tevens voorzien van een waardevol advies. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi eindresultaat dat zijn doel bereikt.

https://www.twine.net/SFarelly 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?